Her kan du få hjælp til IR Teknologi

23 december 2019 Cecilie_Brandt

Som du sikkert er bekendt med har der været en markant udvikling på markedet af nye teknologier de sidste mange år. Der har været så stor en udvikling, at teknologi, der er blevet udviklet bare for et par år siden nu er blevet forældet. Det går rigtig stærkt med at udvikle nye smartere og bedre teknologier på markedet, der kan blive til slutprodukter der enten løser de kedelige opgaver i hjemmet eller de udfordringer vi typisk står for. Der bliver naturligvis også udviklet på de eksisterende teknologier, som kan blive endnu bedre og hurtigere, så vi konstant er i udvikling.

Det betyder også, at du som forbruger oplever, at der hele tiden kommer nye produkter på markedet. Dermed bliver du præsenteret for mange nye forkortelser og teknologier, som kan være svære at huske på. Det er heller ikke alle teknologier som holder i længere tid, hvorfor det er forståeligt at det hurtigt kan blive en jungle at gå og huske på. En af de mest populære teknologier IT teknologi.

Hvad er historien bag IR teknologi?

IR Teknologi er en ældre teknologi, som blev udviklet tilbage for over 30 år siden. Infrarød som betegnelsen står for er vi måske bedre bekendt med i flere af de enheder og produkter vi bruger i vores hverdag. Infrarød oplever vi blandt andet i vores fjernbetjening. Det er den stråling der kobler vores fjernbetjening og TV sammen. Her kan du tænde, slukke og skifte kanaler på baggrund af infrarød. Det er også en teknologi vi kender fra 90’erne, hvor det ikke lige var nemt og billigt at overføre data til hinanden. Ved at parre telefonerne sammen med infrarød stråling kunne man sende billeder og lydfiler gratis til hinanden.

I dag udvikles der fortsat på IR Teknologi, som du naturligvis kan få integreret i dit eksisterende produkt, eller hvis du er ved at udvikle et nyt produkt til markedet

Flere Nyheder